We zijn live met onze nieuwe merkidentiteit. Hierbij hebben we de huisstijl en website vernieuwd. Een moderne en frisse uitstraling met een nieuwe kleur blauw, passend bij de ambities die wij hebben om door te groeien. Met deze nieuwe identiteit zijn we klaar voor de toekomst! Deze website is ontworpen om onze klanten een naadloze en boeiende online ervaring te bieden. In deze blogpost nemen we je mee op een rondleiding door de functies en voordelen van onze geoptimaliseerde website. Ontdek hoe onze nieuwe online aanwezigheid het eenvoudiger maakt om hoogwaardige bergingen te verkennen en te configureren. Lees verder en ervaar zelf waarom onze website een must-visit bestemming is.

- Verfrissend ontwerp en gebruiksvriendelijkheid

Onze nieuwe website heeft een verfrissend ontwerp dat modern en aantrekkelijk is. We hebben veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid, zodat u gemakkelijk kunt navigeren en vinden waarnaar u op zoek bent. Met intuïtieve menu's, duidelijke categorieën en handige zoekfuncties kunt u snel door ons uitgebreide assortiment aan  bergingen bladeren. Of u nu een specifiek product zoekt of inspiratie opdoet, onze website maakt uw zoektocht eenvoudig en efficiënt.

- Uitgebreide productinformatie en visuals

We begrijpen dat het belangrijk is om gedetailleerde informatie over onze bergingen te hebben voordat u een aankoopbeslissing neemt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze nieuwe website uitgebreide productbeschrijvingen, specificaties en technische gegevens bevat. Bovendien worden onze bergingen vergezeld van hoogwaardige visuals, waaronder foto's en video's, zodat u een goed beeld krijgt van hoe ze eruit zien en functioneren. Met deze rijke informatie kunt u weloverwogen keuzes maken die perfect aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren.

- Onze nieuwe configurator

De configurator is een revolutionair hulpmiddel dat u helpt bij het personaliseren en aanpassen van uw  bergingen op een interactieve en gebruiksvriendelijke manier. Met de configurator kunt u eenvoudig de specificaties van uw gewenste product selecteren en direct de visuele weergave ervan bekijken. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van onze nieuwe configurator:

1. Aanpassingsmogelijkheden: Met de configurator kunt u verschillende parameters aanpassen, zoals materialen, kleuren van het dak, de wand en vloer. U heeft de vrijheid om de berging volledig af te stemmen op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

2. Real-time visualisatie: Terwijl u de gewenste opties selecteert, wordt de configurator geüpdatet met een real-time visuele weergave van uw berging. Dit stelt u in staat om direct de impact van uw keuzes te zien en te beoordelen of deze voldoen aan uw verwachtingen.

3. Interactieve functies: De configurator biedt interactieve functies waarmee u de berging vanuit verschillende hoeken kunt bekijken. U kunt ook schakelen tussen verschillende weergavemodi, om een beter beeld te krijgen van hoe uw frame of berging eruit zal zien.

4. Offerte aanvraag: Zodra u tevreden bent met uw bering ontwerp, kunt u direct vanuit de configurator uw gegevens invullen voor een offerte.