STIP en FSC
gecertificeerd
Standaard 10
jaar garantie
Snelle montage
binnen 2 dagen
Situatie
/
Detail
  • 1. Dak
  • 2. Wand
  • 3. Vloer
  • 4. Extra’s

Configureer
het dak

Meer informatie
Meer informatie

Configureer
de wanden

Meer informatie
RAL
Meer informatie
RAL
Meer informatie
RAL

Configureer
de vloer

Meer informatie

Configureer
de extra's

Meer informatie

Uw configuratie aanvragen

Bedankt voor uw aanvraag

Wij streven ernaar om u binnen 1 werkweek van een offerte te voorzien.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Volgende stap
Aanvragen
Terug naar de homepage

Kleur deur

Deuren worden standaard fabrieksmatig afgelakt, voorzien van gelaagd matglas en AXA hang- en sluitwerk.

Kleur kozijn

Kozijnen worden standaard fabrieksmatig afgelakt.

Keurmerk

FramePlus levert uw producten altijd uit onder STIP. Dit houdt in dat wij alleen maar FSC- en PEFC-gecertificeerde producten toe mogen passen en uit mogen leveren. Heeft u een project dat specifiek onder FSC uitgeleverd moet worden? Wij hebben ook een FSC-certificaat, waardoor wij ook volledig onder FSC uit kunnen leveren.

Electravoorziening

Wij voorzien uw berging van een plaat waarop u de energievoorzieningen kunt (laten) installeren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een complete energiezuil. Deze energiezuil bestaat uit een plaat waarop een armatuur, schakelaar, dubbele wandcontactdoos en lasdoos zijn geïntegreerd.

Type vloer

Bij FramePlus maken wij standaard gebruik van een prefab betonvloer. Hiermee zorgen we ervoor dat u als klant volledig ontzorgd wordt. Wanneer u namelijk kiest voor een kunststof fundering of palenfundering, moet er later nog bestrating in de berging worden aangebracht met de nodige werkzaamheden en extra kosten. Onder andere om deze reden werkt FramePlus uitsluitend met een prefab betonvloer als basis.

Kleur wand

Wilt u het rabat op kleur brengen? Wij spuiten het rabat in elke gewenste kleur.

Bekleding

Wij gebruiken standaard horizontaal gemonteerd vuren rabat (geïmpregneerd en verduurzaamd). U kunt ook kiezen voor verticale montage. FramePlus is de enige leverancier in Nederland die een staalplaat met houtnerfstructuur als bekledingsoptie aanbiedt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse bekledingen voor uw prefab berging. We denken graag met u mee om uw ideale berging te realiseren!

Groendak

Als u besluit voor een groendak te gaan, kunt u kiezen voor een innovatief EcoHabitatRoof. Het EcoHabitatRoof is samen ontwikkeld met onze partner Unitura. Dit biodiverse groendak bestaat uit cassettes met inheemse bloemen, grassen en een fractie sedum. In tenders is het steeds belangrijker om aan te tonen dat er natuurinclusief gebouwd wordt. Het EcoHabitatRoof draagt hier sterk aan bij, omdat deze voor een hoge biodiversiteitswaarde zorgt. Hiermee scoort u meer natuurinclusieve punten dan met een traditioneel sedumdak. Steeds meer gemeentes werken met deze puntensytemen voor natuurinclusieviteit.

Dakbedekking

FramePlus maakt gebruik van een 1-laags dakbedekkingssysteem, waarbij we een garantie van 5 jaar bieden. Als u de garantie wilt verlengen naar 10 jaar, kunt u kiezen voor een 2-laags dakbedekkingssysteem of EDPM dakbedekking.

Dakisolatie

Om condensvorming in de bergingen te verminderen, is dakisolatie een optie. Let op: Dakisolatie is alleen mogelijk in combinatie met een 2-laags dakbedekkingssysteem of EPDM dakbedekking.