Stel voor: je werkt elke dag samen met een klein, hecht team waarbij je je praktische en technische skills inzet om prefab bergingen te produceren. Die skills gaan wij je leren! Wij werken je goed in en leren je de kneepjes van het vak. Zo kun jij, samen met je collega’s, meewerken aan het opleveren van bergingen voor (nieuwbouw)projecten in het hele land. Tussen het werk door staat in de pauzes gezelligheid voorop om daarna weer vol energie het werk aan te pakken. Omdat we onlangs hebben geïnvesteerd een nieuwe productielijn, wisselen je werkzaamheden zich af en kun je veel bij ons leren. De ene keer fabriceer je wandframes en zorg je dat de gevelbekleding bevestigt wordt. Een andere dag fabriceer je met je collega bergingsdaken of monteer je hang- en sluitwerk.

Wie zijn wij?
In 2014 is FramePlus bouwelementen gestart als eenmanszaak. Sindsdien zijn we hard gegroeid en werken we nu met een vast team van 8 mensen. Onze ambitie voor de komende tijd is om verder te groeien en te optimaliseren. Om zo nog beter onze producten te kunnen fabriceren en nog meer klanten te kunnen bedienen. Heb je ideeën over hoe wij dit beter kunnen doen? Deze zijn altijd welkom; samen gaan we zo goed mogelijk voor het realiseren van onze doelen!

Wat bieden wij?

✓ Werken in een klein, hecht team waarbij je goed begeleid wordt

✓ Praktisch werken met je handen

✓ Korte lijntjes; even afstemmen is zo gedaan

✓ Gezellige werksfeer

✓ Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en leuke personeelsuitjes

✓ Een goed salaris en een contract voor de duur van de opleiding

Wat breng jij mee?

-       Je weet van aanpakken

-       Je beschikt over praktisch- en technisch inzicht en wij helpen je om dit verder te ontwikkelen

-       Je werkt graag samen met collega’s om tot een zogoed mogelijk resultaat te komen

Solliciteren

Klinkt dit als jouw baan? Snappen we! Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Eerst vrijblijvend kennismaken? We vertellen je graag meer en laten je ons mooie bedrijf zien.