Ben jij een gedreven commerciële talent dat klaar is om je vaardigheden in de praktijk te brengen? Bij FramePlus krijg je als BBL student accountmanager de kans om je talenten te laten zien en verder te ontwikkelen.

Dit vind jij leuk om te doen

Je bent een proactieve BBL student Accountmanager die goede communicatieve vaardigheden bezit en verkoopkansen ziet en benut. Je bent resultaatgericht, gemotiveerd en hebt interesse in de bouwwereld. Je leergierigheid en gedrevenheid motiveren je om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Een dag bij FramePlus

Jouw dag begint met een overleg met je praktijkbegeleider, waarbij jullie de planning voor de week doornemen en je feedback krijgt op je uitgewerkte opdrachten. Halverwege de ochtend ga je samen met onze accountmanager op pad voor klantafspraken, waar je nieuwe samenwerkingen opzet. Na de afspraken rijden jullie terug en evalueren jullie het gesprek.

Terug op kantoor lunch je gezellig met je collega’s, waarna je je richt op het vinden van nieuwe klanten en het leggen van het eerste contact. Je neemt deel aan het wekelijkse salesoverleg om de lopende zaken en prioriteiten te bespreken. Aan het einde van de dag werk je notities van klantafspraken uit en stel je offertes op.

Dit neem jij mee

·        Je volgt (of bent van plan die te gaan volgen) een commerciële mbo opleiding (niveau4) Junior Accountmanager of een vergelijkbare richting;

·        Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk), bent proactief en ziet kansen;

·        Je hebt de ambitie en drive om je persoonlijk te ontwikkelen;

·        Je bent resultaatgericht en gemotiveerd om doelen te behalen;

·        Je hebt interesse in de bouwwereld.

Wat wij jou bieden naast een goed salaris

-         Ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat jij een leuke en leerzame werkplek hebt, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt voor eigen inbreng.  

-         Openwerk sfeer

We staan open voor verbetering en feedback. Geen hiërarchie, geen rangen, iedereen is gelijk en jouw mening telt!

-         Plezier hebben met elkaar

We zorgen elke dag voor plezier, zowel op de werkvloer als daarbuiten. We organiseren regelmatig vrijdagmiddagborrels en leuke personeelsuitjes.

 Wie zijn wij

Sinds 2014 is FramePlus dé nummer 1 specialist in geprefabriceerde bergingen. We produceren alle bergingen in eigen werkplaats, waar we wand- en dakelementen voorbereiden voor montage op locatie. Op de bouw neemt het montageteam het over, die de prefab bergingen monteren en de afwerking voor hun rekening nemen. We maken bergingen in opdracht van aannemers en projectontwikkelaars. Projecten variëren van woningen met een paar bergingen tot complete wijken waar honderden bergingen vereist zijn.

Geïnteresseerd?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Snappen we! We ontvangen graag je sollicitatie en nemen contact met je op. Eerst kennismaken? Dan kan uiteraard ook en dan vertellen we je graag meer en laten je ons mooie bedrijf zien. Stuur een appje naar onze bedrijfsleider Niels: 06-22 02 29 38.