Sinds 2014 dé specialist in prefab bergingen

Sinds 2014 is FramePlus dé nummer 1 specialist in geprefabriceerde bergingen. We produceren al onze bergingen in onze eigen werkplaats, waar we wand- en dakelementen voorbereiden voor montage op locatie.

scroll verder

Vakkundig gemaakt, snel geplaatst

Op onze productielocatie in Rijssen produceren wij door middel van een gestroomlijnd proces elke berging vakkundig op maat, zodat ons montageteam op locatie de bergingen vlot kan plaatsen.

13000+

Opgeleverde bergingen

10

Standaard 10 jaar
garantie

2

Snelle montage binnen 2 werkdagen

100%

Duurzaam gecertificeerd
materiaal
FSC en STIP gecertificeerd
Standaard 10 jaar garantie
Snelle montage

Tientallen bergingen op één dag

Wij zijn FramePlus. Vanuit onze eigen productielocatie in Rijssen produceren wij seriematig vele bergingen per jaar voor aannemers en projectontwikkelaars. Deze prefab bergingen plaatsen wij vervolgens zelf op de plaats van bestemming. Dat doen we snel en uiteraard veilig. Dankzij onze slimme oplossingen zijn wij in staat om tientallen bergingen per dag te plaatsen.

FSC en STIP gecertificeerd
Standaard tien jaar garantie
Snelle montage binnen 2 dagen
Meer over onze werkwijze

Onze prachtige projecten, voor vaste klanten

Sinds onze oprichting groeien we gestaag. We hechten veel waarde aan onze trouwe klanten, en gelukkig is deze waardering wederzijds. Daarom werken we vaak samen met vaste aannemers en projectontwikkelaars, waarbij we voor elk project de beste oplossing zoeken. Ons streven is om een gestandaardiseerd concept te ontwikkelen dat herhaaldelijk kan worden toegepast. Zo weten we wat we aan elkaar hebben, kunnen we snel schakelen en produceren, omdat alles van tevoren duidelijk is.

Bekijk alle projecten

Certificaten van duurzaamheid

We werken uitsluitend met hout dat op een duurzame manier is geproduceerd. FramePlus is STIP-gecertificeerd (certificaatnummer SKH-STIP-00069) en FSC-gecertificeerd (certificaatnummer NC-COC-029615). Dit betekent dat al het hout van uw prefab berging gegarandeerd duurzaam is.

Garantievoorwaarden
Wij staan voor de kwaliteit van onze producten. Onze bergingen worden daarom standaard geleverd met tien jaar garantie. Mocht er in deze periode onverhoopt iets gebeuren, dan lossen wij het altijd naar tevredenheid op.

Maak kennis met de specialisten

Robert-Jan
Robert-Jan
Operationeel manager
Koos
Koos
Productieleider
Johan
Johan
Werkplaatstimmerman
Wouter
Wouter
Junior Accountmanager
Jasper
Jasper
Werkplaatstimmerman
Niels
Niels
Bedrijfsleider
Wouter
Wouter
Werkplaatstimmerman
Gerard
Gerard
Werkplaatstimmerman
Richard
Richard
Projectcoördinator
Daniël
Daniël
Financieel administrateur
Femke
Femke
HR-adviseur
Jan
Jan
Stagiair accountmanager