Dé specialist in seriematige prefab bergingen

Zoekt u praktische en duurzame prefab houten bergingen voor uw project? Onze fabriek in Rijssen produceert bergingen die we doorgaans binnen 2 dagen op de gewenste locatie plaatsen. Uiteraard zorgen we voor een snelle en veilige installatie.

scroll verder

Bekijk hier de onderdelen

Dak en afwerking

Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende dakafwerkingen. -Voor het platte dak heeft u keuze uit verschillende soorten dakbedekking en dakrand afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor 1- of 2 laags bitumineuze dakbedekking of EPDM-dakbedekking. Al deze dakbedekkingen zijn te combineren met een sedumdak of een biodivers groendak van onze partner Unitura.

Wilt u meer informatie over de verschillende keuzemogelijkheden die wij bieden voor het dak? Ga naar de pagina via de button hieronder.

Uniek biodivers groendak mogelijk
Bitumen of EPDM
Snelle montage
Meer informatie over de verschillende daken

Wand

U kunt kiezen uit talloze wandbekledingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horizontaal vuren rabat, eventueel op kleur, channelsiding, onderhoudsarme zwarte staalplaat of een van de vele andere verkrijgbare gevelbekledingen.

Wilt u meer informatie over de verschillende wandbekledingen die wij bieden voor onze bergingen? Ga naar de pagina via de button hieronder.

Houtengevelbekleding, horizontaal of verticaal
Verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur
Staalbeplating als onderhoudsarm alternatief
Meer informatie over de verschillende wanden

Vloer

Er zijn verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan de vloer van de berging. Veruit de meest gekozen optie voor de fundering is onze prefab betonvloer.

Wilt u meer informatie over de verschillende vloerkeuzes en de mogelijkheden die wij bieden voor uw bouwproject? Ga naar de pagina via de button hieronder.

Hoge kwaliteit prefab betonvloer
Standaard 10 jaar garantie
Snelle montage
Meer informatie over de verschillende vloeren
Minder kosten
Duurzaam
STIP en FSC gecertificeerd

Voordelen prefab bergingen

Prefab houten bergingen hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Omdat alle onderdelen van de berging al in onze fabriek in Rijssen zijn geprefabriceerd, hoeft op locatie alleen nog de prefab betonvloer te worden gelegd, de onderdelen gemonteerd te worden en de dakbedekking aangebracht te worden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.

Duurzaam
Een ander voordeel van onze prefab houten bergingen is dat ze duurzaam zijn. Het gebruik van prefab elementen is beter voor het milieu doordat er minder bouwafval ontstaat en er minder transport nodig is. Onze houten gevelbekleding is gewolmaniseerd en daardoor beschermd tegen weersinvloeden en houtrot. Hierdoor heeft uw berging een lange levensduur en bent u verzekerd van een praktische en duurzame oplossing voor uw project.


STIP en FSC gecertificeerd
Ook werken wij uitsluitend met gecertificeerd hout en dragen zo ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Wij zijn STIP-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij hout uitsluitend onder het FSC- en PEFC-certificaat mogen inkopen en gemixt mogen uitleveren. Daarnaast hebben wij ook een apart FSC-certificaat voor het uitsluitend inkopen en
uitleveren van FSC-gecertificeerde producten.

FSC en STIP gecertificeerd
Standaard tien jaar garantie
Snelle montage binnen 2 dagen
Meer over onze werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag.

Bedankt voor je vraag, we nemen spoedig contact met je op.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw.