De juiste vloer voor jouw project

Er zijn verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan de vloer van de berging. Veruit de meest gekozen optie voor de fundering van onze bergingen, is onze prefab betonvloer. Meer weten? Lees snel verder

scroll verder
Prefab betonvloer
De prefab betonvloer is een populaire keuze vanwege de vele voordelen die het biedt. Allereerst is het een kant-en-klare oplossing, wat betekent dat het volledig voorbereid wordt door onze leverancier. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar het garandeert ook een hoog kwaliteits- en duurzaamheidsniveau.

Een ander groot voordeel van de prefab betonvloer is dat deze direct geplaatst kan worden, zonder dat er nog extra werkzaamheden nodig zijn zoals het aanvullen van zand en aanbrengen van bestrating. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt ook voor een strakke en naadloze afwerking. Bovendien zorgt de betonvloer voor een zeer stabiel geheel, waardoor in de loop van de tijd er veel minder kans is op verzakkingen en de berging dus veel langer meegaat. Dit maakt de betonvloer ideaal voor gebruik als fundering. Kortom, onze ervaring is dat u met alle genoemde voordelen van de betonvloer minder kosten maakt en een kwalitatief betere oplossing heeft.
De vele voordelen van een prefab betonvloer
Bespaart tijd en geld
Zeer stabiele en degelijke oplossing
Geen bijkomende werkzaamheden
Kunststof fundering
Bij de keuze voor een kunststof fundering is het belangrijk om rekening te houden met de extra werkzaamheden en afstemming die het met zich meebrengt. Denk hierbij aan het dieper ontgraven, het aanvullen van zand tussen de blokken, het verdichten van het zand en het nadien bestraten.

Onze voorkeur gaat vanwege deze voordelen dan ook sterk uit naar de prefab betonvloer. Mocht er echt een specifieke vraagzijn naar een kunststof fundering dan kunnen wij hierin voorzien.
Een eigen fundering
U kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering aan te brengen, waarop wij de berging monteren. Dit kan bijvoorbeeld door een betonvloer in het werk te storten, of door met opsluitbanden en bestrating een vloer te creëren.  Het is belangrijk dat we de afmetingen en het type van de fundering vooraf samen afstemmen, zodat deze goed aansluit op de detaillering van de berging.  Hierbij kunnen we u adviseren en helpen om de juiste keuze te maken, zodat u verzekerd bent van een stevige en stabiele basis voor uw berging.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag.

Bedankt voor je vraag, we nemen spoedig contact met je op.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw.