Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij beantwoorden uw vragen graag!

FramePlus B.V.
Celsiusstraat 5
7461 JR Rijssen, Nederland

scroll verder

Stel uw vraag

Heeft u geen tijd om ons te bellen, maar wilt uw wel alvast uw vraag kwijt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij beantwoorden uw vraag snel.

Bedankt voor je vraag, we nemen spoedig contact met je op.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw.

Veel gestelde vragen

1.     Wat is de garantietermijn van de berging?

Op de berging zelf zit 10 jaar garantie. Op onderdelen als dakbedekking en deuren zijn de garanties afhankelijk van de keuzes.

2.     Hoe worden de bergingen geproduceerd en geleverd?

De bergingen worden geprefabriceerd op onze productielocatie in Rijssen. Vervolgens gaan de bergingen in onderdelen naar de bouw, worden ze gemonteerd door de montageploeg en wordt de dakbedekking aangebracht door de dakdekker.

3.     Welk type vloeren leveren jullie?

Wij passen in 99% van de gevallen een prefab betonvloer toe. Dit is een vlakke betonplaat die wij tegen scherpe tarieven kunnen leveren. De betonvloer is onze standaard omdat wij dan direct een complete berging op kunnen leveren, waarbij u niet achteraf nog zand hoeft aan te vullen en bestrating moet aanbrengen. Dat laatste is bij bijvoorbeeld een kunststof fundering wel het geval. Bij de betonvloer heeft u dus een hogere kwaliteit, een kortere doorlooptijd, lagere kosten en minder om te regelen. Meer informatie over onze berging met betonvloer? Ga naar de configurator

4.     Zijn jullie bergingen duurzaam geproduceerd?

Onze bergingen worden uitsluitend duurzaam geproduceerd. Standaard produceren wij onze bergingen onder het STIP-certificaat. Daarnaast zijn wij ook FSC gecertificeerd. Als u uw project onder FSC geleverd wilt hebben, is dat dus ook mogelijk.

5.     Wat is de levertijd van een FramePlus berging?

Wij kunnen leveren binnen 8 weken na definitief tekenwerk. Moet er snel geleverd worden? Zoek dan even contact, wij zijn flexibel en proberen altijd naar een oplossing te kijken.