Een gestroomlijnd proces. Dat is onze werkwijze

Bij FramePlus zijn we trots op onze werkwijze. We werken snel, efficiënt en duurzaam tegen een scherpe prijs. Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige prefab bergingen, vanaf het ontwerp tot aan de montage en oplevering. Een totaaloplossing die werkt!

scroll verder
Werkwijze
Snelheid en efficiëntie
Bij FramePlus begrijpen we dat tijd cruciaal is voor onze klanten. Daarom zetten we in op snelheid en efficiëntie om ervoor te zorgen dat uw project tijdig afgerond is. Ons ervaren team begeleidt uw project van begin tot eind, terwijl we de prefab bergingen grondig voorbereiden in onze werkplaats. Dit stelt ons in staat om op de bouwlocatie snel en efficiënt te werken, wat resulteert in zowel tijds- als kostenbesparingen.

Duurzaamheid
Wij dragen samen onze verantwoordelijkheid voor het milieu. We streven naar duurzaamheid door uitsluitend gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen. Onze werkwijze heeft minimale impact op het milieu. Als FSC- en STIP-gecertificeerd bedrijf werken we alleen met duurzaam geproduceerd hout en hanteren we strikte duurzaamheidsnormen.
Stel uw eigen berging samen
1
Aanvraag

Bij ons kunt u eenvoudig een aanvraag doen voor uw project via ons contactformulier of onze configurator. Ons team zal uw aanvraag zorgvuldig beoordelen en zo snel mogelijk reageren. We streven ernaar om binnen een redelijke termijn op uw aanvraag te antwoorden, afhankelijk van de complexiteit en vraag naar onze diensten. Als u specifieke deadlines of een urgent verzoek heeft, kunt u dit vermelden in uw aanvraag. We doen ons uiterste best om aan uw vereisten te voldoen en een passende oplossing te bieden.

2
Offerte

Op basis van uw informatie stellen we een gedetailleerde offerte op maat voor u op. Hierin zijn alle kosten opgenomen, inclusief materialen, arbeid, eventuele extra's of optionele functies, en andere relevante projectdetails. Zo heeft u een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten.

3
Opdracht

Ons team beoordeelt uw opdracht zorgvuldig. Indien nodig zullen we contact met u opnemen voor aanvullende informatie of verduidelijking. We willen graag zeker weten dat we uw verwachtingen waar kunnen maken. Na deze grondige beoordeling sturen we u een opdrachtbevestiging. Hierin vindt u alle details van de opdracht, overeengekomen voorwaarden, deadlines en andere relevante informatie. We vragen u vriendelijk om de opdrachtbevestiging zorgvuldig door te nemen en akkoord te gaan voordat we met de uitvoering van uw project starten.

4
Werkvoorbereiding

We streven ernaar om alle aspecten van het project zorgvuldig te plannen en voor te bereiden, zodat de uitvoering probleemloos verloopt. We begrijpen het belang van een goede planning en organisatie om een soepel verloop te garanderen. Door een gedegen werkvoorbereiding kunnen we uw project efficiënt uitvoeren, met minimale onderbrekingen en maximale resultaten.

5
Productie

Bij FramePlus hebben we een eigen productiefaciliteit in Rijssen, waar we trots zijn op onze productiecapaciteit en efficiëntie. Onlangs hebben we geïnvesteerd in een nieuwe productielijn om onze werkprocessen verder te verbeteren en een hoger niveau van ergonomie te bereiken. Met onze eigen productiefaciliteit en de recente toevoeging van de nieuwe productielijn kunnen we efficiënt werken en hoogwaardige producten leveren aan onze klanten. We blijven streven naar voortdurende verbetering en innovatie in onze productieprocessen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

6
Montage en oplevering

Het is zover – uw prefab berging is klaar voor montage en oplevering. Wij begrijpen dat het correct opleveren van groot belang is. We streven naar een professionele en vlotte montage-ervaring, waarbij we zorgen voor een nauwkeurige installatie en tijdige oplevering. Ons ervaren montage team, bestaande uit goed opgeleide professionals, staan voor u klaar. U kunt er op vertrouwen dat alle componenten correct worden geïnstalleerd en dat de berging stevig en veilig wordt geplaatst.

Totaaloplossing van FramePlus

We hechten veel waarde aan de mening en wensen van onze klanten. Met onze totaaloplossingen bieden we maatwerk voor elke klant. Dat betekent dat we het gehele proces voor u regelen, van ontwerp tot realisatie. Onze nauwe samenwerking met klanten zorgt ervoor dat we aan al hun wensen en eisen kunnen voldoen.

Scherpe prijs
Dankzij ons efficiënte en gestroomlijnde proces voor het maken van prefab bergingen kunnen we kosten besparen. We delen graag deze voordelen met onze klanten, zodat ze kunnen genieten van hoogwaardige prefab bergingen tegen een betaalbare prijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag.

Bedankt voor je vraag, we nemen spoedig contact met je op.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw.