Benieuwd naar wat wij voor klanten hebben gedaan?

We praten niet graag over onszelf. Ontdek wat onze klanten over ons te zeggen hebben door de verschillende projecten en referenties hieronder te bekijken.

“Het is een bedrijf met korte lijnen en afspraak is afspraak.”

Vanaf de start zijn wij klant bij FramePlus. FramePlus levert veelal de bergingen voor onze “Leef Wel” woningen. Onze ervaringen met FramePlus zijn goed. Het is een bedrijf met korte lijnen en afspraak is afspraak. Ook ontwikkelen ze voortdurend hun producten door en brengen ze telkens nieuwe producten op de markt.

— Gert-Jan Kwintenberg - Ter Steege

“Betrouwbaar en bekwaam.”

Vastbouw heeft als familiebedrijf de kernwaarden ‘betrouwbaar’ en ‘bekwaam’ hoog in het vaandel staan. Deze kernwaarden zien we ook terug in de samenwerking met FramePlus. Snelle levering en gemaakte afspraken nakomen maakt onze samenwerking compleet.

— Marijn Mol - Vastbouw

"Uitgegroeid tot vaste partner"

FramePlus is de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste partner voor prefab bergingen. Ze staan bij ons bekend als betrouwbaar, fanatiek en communicatief sterk en leveren kwalitatief goede bergingen tegen marktconforme prijzen. Samen leveren we bergingen door heel Nederland. FramePlus past veel materialen toe van Witzand, wat onze samenwerking verder versterkt.

— Michiel Waanders - Witzand Bouwmaterialen

Wij helpen u aan de juiste prefab berging

Onze prefab bergingen maken we in opdracht van aannemers en projectontwikkelaars. Onze projecten variëren, van woningen met een paar bergingen tot complete wijken waar honderden bergingen vereist zijn. We willen u graag een duidelijk beeld geven van ons werk door u enkele van de projecten te tonen die we hebben gerealiseerd.

13000+

Opgeleverde bergingen

10

Standaard 10 jaar
garantie

2

Snelle montage binnen 2 dagen

100%

Duurzaam gecertificeerd materiaal
Bekijk onze werkwijze