Heeft u een vraag?
Vind hier uw antwoord

We begrijpen dat u mogelijk enkele vragen heeft voordat u een offerte aanvraagt, en daarom hebben we deze handige FAQ samengesteld met veelgestelde vragen & antwoorden. Lees verder om antwoorden te vinden op de meest voorkomende vragen en ontdek hoe FramePlus u kan helpen bij het realiseren van uw projecten.

scroll verder

Veel gestelde vragen

Algemeen

1.     Wat is een prefab berging?

Een prefab berging is een voorgefabriceerde of vooraf gebouwde constructie die off-site wordt geproduceerd en vervolgens op de gewenste locatie wordt geïnstalleerd. Het bestaat uit vooraf gemaakte onderdelen die in de fabriek worden vervaardigd en daarna ter plaatse worden gemonteerd.

2.     Wat zijn de voordelen van het gebruik van prefab bergingen?

De voordelen van prefab bergingen zijn onder andere snelle installatie, kostenbesparing, consistente kwaliteit, aanpasbaarheid, lagere bouwtijd, minder afval, duurzaamheid en draagbaarheid.

3.     Hoe worden prefab bergingen geproduceerd?

Prefab bergingen worden in onze fabriek in Rijssen geproduceerd met behulp van geavanceerde machines en technieken. De onderdelen wordengemaakt van duurzame materialen zoals hout, staal en beton. Deze onderdelen worden vervolgens vervoerd naar de bouwplaats waar ze worden geassembleerd.

4.     Zijn prefab bergingen duurzamer dan traditionele bergingen?

Over het algemeen zijn prefab bergingen duurzamer dan traditionele bergingen. Ze worden efficiënter gebouwd, wat resulteert in minder afval. Bovendien kunnen prefab bergingen gemakkelijker worden gedemonteerd en verplaatst, waardoor ze een milieuvriendelijkere optie zijn.

5.     Welke materialen worden doorgaans gebruikt bij de bouw van prefab bergingen?

De gebruikte materialen variëren, maar materialen waar wij mee werken zijn hout, staal, beton en aluminium. Deze materialen bieden duurzaamheid en structurele integriteit aan de prefab bergingen.

6.     Zijn prefab bergingen aanpasbaar aan specifieke behoeften en afmetingen?

Ja, prefab bergingen kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en afmetingen. Wij bieden verschillende opties en configuraties om aan de individuele vereisten van klanten te voldoen. (Ga naar de configurator)

7.     Wat is de gemiddelde levensduur van een prefab berging?

De levensduur van een prefab berging kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruikte materiaal, de kwaliteit van de constructie en het onderhoud. Over het algemeen kunnen onze prefab bergingen echter tientallen jaren meegaan.

8.     Wat zijn de voordelen van een prefab berging?

Het kiezen voor een prefab berging van FramePlus biedt verschillende voordelen. Het bespaart tijd, omdat het bouwproces off-site plaatsvindt en de installatie snel kan worden voltooid. Het is ook kostenefficiënter en biedt meer flexibiliteit in ontwerpopties. Bovendien zijn onze prefab bergingen duurzaam en hebben een hoge kwaliteit.

9.     Zijn er specifieke onderhoudsvereisten voor prefab bergingen?

De onderhoudsvereisten kunnen variëren afhankelijk van het gebruikte materiaal. Over het algemeen vereisen prefab bergingen regelmatige reiniging en inspectie van de structurele integriteit. Houten bergingen hebben periodiek schilderwerk en houtbehandeling nodig.

10.     Welke extra functies of accessoires kunnen worden toegevoegd aan prefab bergingen?

Er zijn verschillende extra opties en accessoires beschikbaar voor prefab bergingen, zoals: een groendak, dakisolatie, verschillende bekleding van de wand, in alle RAL-kleuren te bestellen, een elektravoorziening en nog veel meer. Deze kunnen worden toegevoegd om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten.

11.     Wat is de levertijd van een prefab berging?

De levertijd van een FramePlus prefab berging bedraagt ongeveer 8 weken na definitief tekenwerk. Moet er sneller geleverd worden? Zoek dan even contact, wij zijn flexibel en proberen altijd naar een oplossing te kijken.