Bekijk hier de laatste nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u al onze nieuwsberichten lezen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten en geïnteresseerden op de hoogte te houden van onze dagelijkse werkzaamheden, de mensen achter het bedrijf en alles wat daarbij komt kijken.

Welkom Jan!

Hoi, ik ben Jan Arends, 19 jaar en ik kom uit Rijssen. Op dit moment ben ik bezig met mijn eindstage bij FramePlus voor de opleiding Junior Accountmanager die ik volg aan het Hoornbeeck College in Apeldoorn.

Lees verder
BLOG: Voordelen van de EcoRoof Cassettes op prefab bergingen voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers

De EcoRoof Cassette van Unitura biedt o.a. architecten, projectontwikkelaars en aannemers een duurzame en natuurinclusieve oplossing voor prefab bergingen, met verhoogde biodiversiteit en flexibiliteit in fauna-integratie. Dit innovatieve bouwelement voldoet aan gemeentelijke eisen voor groene daken, waardoor het essentieel is voor esthetisch en ecologisch verantwoorde bouwprojecten.

Lees verder
BLOG: Nieuwe merkidentiteit FramePlus

We zijn live met onze nieuwe merkidentiteit. Hierbij hebben we de huisstijl en website vernieuwd. Een moderne en frisse uitstraling met een nieuwe kleur blauw, passend bij de ambities die wij hebben om door te groeien. Met deze nieuwe identiteit zijn we klaar voor de toekomst! Meer weten? Bekijk de nieuwste blog.

Lees verder