De juiste wandafwerking voor de gewenste uitstraling

Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende soorten wandbekleding. U kunt kiezen uit talloze wandbekledingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horizontaal vuren rabat, eventueel op kleur, channelsiding, onderhoudsarme zwarte staalplaat of één van de vele andere verkrijgbare gevelbekledingen.

scroll verder
Duurzame houten wanden
Houten gevelbekleding is een populaire keuze voor onze prefab bergingen en we merken dat de meeste klanten hiernaar vragen. Bij FramePlus passen we standaard gewolmaniseerd vurenhout toe als gevelbekleding. Dit hout is zeer geschikt voor buitengebruik omdat het geïmpregneerd is. Bovendien is al ons hout FSC gecertificeerd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Horizontaal of verticaal
We bieden de mogelijkheid om de vuren rabat delen horizontaal óf verticaal op onze frames aan te brengen, afhankelijk van uw voorkeur. Dit geeft uw berging een natuurlijke uitstraling die perfect past bij een landelijke omgeving. Het hout is door het verduurzamingsproces van zichzelf al beschermd tegen weersinvloeden en houtrot, waardoor het niet noodzakelijk is om het te voorzien van verf of beits. Als u een andere uitstraling wenst is het een optie om het hout door ons te laten voorzien van een beits op de door u gewenste kleur. Zo zorgen we ervoor dat de prefab bergingen perfect passen in uw project.
Wanden op kleur voor een andere uitstraling
De meeste vraag hebben wij naar houten gevelbekleding voor onze prefab bergingen. Wij passen hiervoor gewolmaniseerd vurenhout toe. Indien gewenst kunnen wij het hout voorzien van beits op de door u gewenste kleur. Zo zorgen we ervoor dat de prefab bergingen perfect passen in uw project.

Alvast uw eigen berging samenstellen? Ga naar de configurator
Alle RAL-kleuren mogelijk
Standaard 10 jaar garantie
Snelle montage
Onderhoudsarme zwarte staalplaat
Wenst u een andere oplossing dan onze houten gevelbekleding, dan is zwarte staalbeplating ook een optie. Staalplaat heeft als voordeel dat het een zeer duurzame en onderhoudsarme oplossing is. Het materiaal is bestand tegen weer en wind en behoeft weinig tot geen onderhoud. Bovendien heeft staal een modern en strak uiterlijk, wat zorgt voor een chique uitstraling van uw project.

Eigen werkplaats
De staalplaatwanden worden in onze eigen werkplaats in Rijssen voorbereid en volledig op maat gemaakt. De staalplaten worden op de frames gemonteerd en vervolgens worden de wanden naar de bouwlocatie vervoerd, waar onze monteurs ze op de juiste plaats monteren. Hierdoor kunnen we u snel van dienst zijn en heeft u binnen korte tijd mooie en duurzame bergingen op uw project.
Zwarte staalplaat
Zwarte staalplaat als gevelbekleding is een goede optie voor uw project als u weinig onderhoud wenst. Ook heeft deze berging een modern en strak uiterlijk.

Het is belangrijk op te merken dat elk materiaal zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen heeft. Daarom is het raadzaam om uw specifieke behoeften, budget en esthetische voorkeuren in overweging te nemen bij het kiezen tussen houten gevelbekleding en staalbeplating. Ons team staat klaar om u te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing die aan uw vereisten voldoet.

Alvast uw eigen berging samenstellen? Ga naar de configurator
Modern en strak uiterlijk
Standaard 10 jaar garantie
Onderhoudsvriendelijk
Energiezuil
Alle voorzieningen op slechts één kabel
In onze bergingen is het ook mogelijk een energiezuil aan teleggen. Deze energiezuil is standaard voorzien van een dubbele wandcontactdoos, schakelaar, verlichtingsarmatuur en een lasdoos. Alles is zo aangesloten dat uw elektricien slechts één verbinding hoeft te leggen om alle voorzieningen in de berging gereed te maken.
Voordelen energiezuil
We bieden de mogelijkheid om in onze bergingen een energiezuil te installeren, waarmee we alle voorzieningen op slechts één kabel kunnen aansluiten. Deze energiezuil is speciaal ontworpen om het proces van het gereed maken van de berging te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van onze energiezuil:
1 verbinding
Snelle installatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag.

Bedankt voor je vraag, we nemen spoedig contact met je op.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw.

Uw wensen op onze wanden

Naast onze basismaterialen is ander materiaal voor onze bergingen ook mogelijk. Heeft u wensen voor een andere houtsoort of ander materiaal, dan bespreken we dit graag met u. Bij maatwerkopdrachten werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de berging aan al hun vereisten voldoet en dat het eindresultaat volledig voldoet aan hun wensen en verwachtingen. Onze deskundige adviseurs kunnen u begeleiden in het gehele proces, van de ontwerpfase tot en met de installatie van uw unieke berging.

FSC en STIP gecertificeerd
Standaard tien jaar garantie
Snelle montage binnen 2 dagen
Meer over onze werkwijze