De juiste dakafwerking voor uw project

Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende dakafwerkingen. U heeft de keuze uit verschillende soorten dakbedekking en dakrand afwerkingen. Meer weten?

scroll verder
Een waterdicht plat dak, veilig aangebracht
Kort nadat ons montageteam uw bergingen heeft geplaatst, komt ons team van dakdekkers de laatste hand leggen aan het dak van de bergingen. Standaard wordt een 1-laagse bitumineuze dakdekking aangebracht, met een garantie van 5 jaar. Als u de garantie wilt verlengen naar 10 jaar kunt u kiezen voor een 2-laagse variant of voor EPDM-dakbedekking.

Type dakbedekking·     
- 1-laagse dakbedekking
- 2-laagse dakbedekking
- EPDM-dakbedekking 

Type dakrandafwerking
-
Plastisol afdekkap in verschillende kleuren
- Brute aluminium daktrim
- Geanodiseerde aluminium daktrim
- Aluminium daktrim op kleur
- Zinken afdekkap 

Dakisolatie
Wij bieden ook de mogelijkheid om 30mm PIR-isolatie toe te passen op het dak van de berging. Dit vermindert de condensvorming in de berging. Condensvorming kan leiden tot schimmelvormingen houtrot, wat de levensduur van uw berging verkort. Een bijkomend voordeel is dat toepassing van dakisolatie zorgt voor een koelere berging in de zomer.
Altijd kwaliteit
U kiest zelf het materiaal en daarbij behorende garantie van het dak. Elk dakbedekkingsysteem is te combineren met een sedumdak of een biodivers groendak van onze partner Unitura. Ook de afwerking van de dakrand kiest u geheel zelf. Standaard passen wij een plastisol afdekkap toe, waarbij u keuze heeft uit een hele reeks kleuren. Een aluminium daktrim of zinken dakkap behoren ook tot demogelijkheden. Uiteraard werken onze dakdekkers veilig, met het gecertificeerde WireWorker als veiligheidssysteem.

Alvast uw eigen berging samenstellen? Ga naar de configurator
Veel mogelijkheden
Groendak mogelijk
Dakisolatie mogelijk
Groendak
Onze prefab bergingen zijn goed te combineren met een groendak. De constructie wordt hierbij afgestemd op het gewicht van het groendak. Nadat de dakbedekking voor het platte dak is aangebracht, verzorgen wij ook de aanleg van het groendak voor u. Hiermee verlengt u de levensduur van het dak, geeft u de bergingen in uw project een groene uitstraling én draagt u gelijk uw steentje bij aan een biodiverse leefomgeving.

Partner Unitura
Voor het realiseren van een groendak werken wij o.a. samen met onze partner Unitura. Zij bouwen daken als een compleet microhabitat met maximale ecologische waarde en maximale duurzaamheid. Die groendaken bieden alles wat de lokaal voorkomende insecten, broedvogels of vleermuizen nodig hebben.
EcoHabitatRoof van Unitura
De EcoHabitatRoof van Unitura is een biodivers Groendak. Dit dak heeft veel voordelen t.o.v. een traditioneel sedum dak. Het groendak van Unitura is goed voor de biodiversiteit.

Alvast uw eigen berging samenstellen? Ga naar de configurator
Natuurinclusief bouwen
Koelere berging
Onderhoudsvriendelijk
WireWorker
Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij willen namelijk niet alleen dat uw berging snel geplaatst wordt, maar ook dat dit op een veilige manier gebeurt. Om deze reden gebruiken onze dakdekkers de WireWorker. Deze valbeveiliging is door de arbeidsinspectie goedgekeurd en wordt altijd ingezet bij onze werkzaamheden op hoogte. De WireWorker bestaat uit twee frames die aan beide zijden van de berging vastgezet worden. Tussen de twee frames wordt een kabel aangebracht, waaraan de dakdekker zich aanlijnt. Zo kan hij snel én veilig aan de slag om uw dak waterdicht te maken.
Voordelen WireWorker
Veilig werken
Snelle installatie
Arbeidsinspectie goedgekeurd

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag.

Bedankt voor je vraag, we nemen spoedig contact met je op.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw.