Functieprofiel

Wij zijn op zoek naar een gedreven en leergierige student die bij ons de kneepjes van het vak wil leren. FramePlus is gespecialiseerd in het produceren van geprefabriceerde houten begingen. Vanuit Rijssen produceren we seriematig vele bergingen per jaar voor aannemers en projectontwikkelaars. Tijdens je stage ga je samen met onze accountmanager aan de slag en ga jij de benodigde praktijkervaring opdoen.

Wat ga je doen?

Onze klanten zijn belangrijk. Daar besteden we tijd en aandacht aan. Dit betekent dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Je onderhoudt contact met onze klanten, zorgt ervoor dat aanvragen in behandeling worden genomen en je stelt offertes op. Samen met je collega zoek je de klant ook met regelmaat op. Ook in het uitbreiden van ons huidige netwerk kun jij wat betekenen. Je gaat actief op zoek naar potentiële klanten en doordat je communicatief vaardig bent, leg je makkelijk contact. Je draait je hand niet om voor het te woord staan van klanten die ons bellen en zorgt ervoor dat zij het juiste antwoord krijgen. Acties die hieruit voortkomen pak je voortvarend op.

Wekelijks sluit je aan bij ons salesoverleg. We bespreken wat er speelt en bepalen samen de prioriteiten. We nemen je mee in waar we mee bezig zijn en je wordt goed begeleid. Een stageopdracht-/onderzoek kan in overleg ook onderdeel uit maken van je stage.

Wie ben jij?

·     Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent proactief en ziet kansen;

·     Je hebt de ambitie en drive om je persoonlijk te ontwikkelen;

·     Je hebt interesse in de bouwwereld;

·     Je volgt een mbo- (niveau 4) of hbo-opleiding in de richting van accountmanager of sales.

Wat bieden wij?

•  Een leerzame en dynamische meewerkstage binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is;

•  Een jong team (🎂 gemiddelde leeftijd van 28 jaar);

•  Je krijgt veel verantwoording en eigen inbreng wordt altijd gewaardeerd;

•  Een informele en open werksfeer met gezellige collega’s;

•  Een stagevergoeding van €550,- bruto per maand op basis van een fulltime stage;

•  Gezellige vrijdagmiddagborrels;

•  Meerdere personeelsvereniging activiteiten per jaar.

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2014 is FramePlus dé nummer 1 specialist in geprefabriceerde bergingen. We produceren alle bergingen in eigen werkplaats, waar we wand- en dakelementen voorbereiden voor montage op locatie. Op de bouw neemt het montageteam het over, die de prefab bergingen monteren en de afwerking voor hun rekening nemen. We maken bergingen in opdracht van aannemers en projectontwikkelaars. Projecten variëren van woningen met een paar bergingen tot complete wijken waar honderden bergingen vereist zijn.

Geïnteresseerd?

Bij ons heb je de kans om aan de slag te gaan met echte projecten en klanten, waardoor je veel kunt leren. Spreekt dit je aan? Stuur dan je cv en motivatie onder vermelding van ‘stage Frameplus’ naar: f.speksnijder@unitura.nl of gebruik het formulier onder aan deze pagina.

Eerst nog meer informatie over het bedrijf, inhoud van de stage of een andere vraag? Stuur een appje naar onze bedrijfsleider Niels: 06-22 02 29 38.