Functieprofiel

Op zoek naar een vakantiebaan waarin jouw twee rechterhanden goed van pas komen? Steek dan je handen uit de mouwen als vakantiekracht bij FramePlus.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Onze werkplaats draait van maandag t/m vrijdag op volle toeren. Je helpt ons kleine, hechte team met jouw praktische skills om prefab bergingen te produceren. Dit allemaal voor (nieuwbouw)projecten in het hele land, waarbij we de door jou en je collega’s gemaakte prefab bergingen, binneneen dag plaatsen. Tussen het werk door staat in de pauzes gezelligheid voorop om daarna weer vol energie het werk aan te pakken.

Als vakantiekracht help je bij het fabriceren van wandframes en bergingsdaken, het bevestigen van gevelbekleding en monteer je hang- en sluitwerk. Ook zorg je voor het schoonmaken en opruimen van de hal. Nog geen ervaring met deze werkzaamheden, maar wel interesse? Geen probleem. Onze collega’s werken je goed in.

Wie ben jij?

·     Je bent praktisch ingesteld en weet van aanpakken

·     Je werkt graag samen met collega's

·     Je bent minimaal 16 jaar oud

Wat bieden wij?

•  Werken in een klein, gezellig team dat voor je klaarstaat om je goed in te werken

•  Praktisch werken met je handen

•  Korte lijntjes; even afstemmen is zo gedaan

•  Gezellige werksfeer

•  Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel

•  Een mooi salaris en afwisselend werk

Bedrijfsomschrijving

In 2014 is FramePlus bouwelementen gestart als eenmanszaak. Sindsdien zijn we hard gegroeid en werken we nu met een vast team van 7 mensen in onze werkplaats. Onze ambitie voor de komende tijd is om verder te groeien en te optimaliseren. Om zo nog beter onze producten te kunnen fabriceren en nog meer klanten te kunnen bedienen.

Geïnteresseerd?

Klinkt dit als jouw ideale vakantie bijbaan? Snappen we! We ontvangen graag je sollicitatie en nemen contact met je op. Eerst kennismaken? Dan kan uiteraard ook en dan vertellen we je graag meer en laten je ons mooie bedrijf zien. Stuur een appje naar onze bedrijfsleider Niels: 06-22 02 29 38.